Μεταφορά παραγγελίας από σερβιτόρο σε σερβιτόρο
Προαπαιτούμενο
Ο διαχειριστής του καταστήματος πρέπει πρώτα να επιτρέψει τη μεταφορά παραγγελιών στον χρήστη, από το Διαχειριστικό.

Από τη λίστα παραγγελιών, κράτα πατημένη την παραγγελία που θέλεις να μεταφέρεις. Εμφανίζεται μενού ενεργειών.

Από το μενού που εμφανίζεται, πάτα «Μεταφορά παραγγελίας».
Εναλλακτικός τρόπος
Η μεταφορά γίνεται επίσης και από το μενού που ανοίγει πατώντας τις τρεις γραμμές πάνω αριστερά. Εμφανίζεται λίστα με επιλογές — πάτα «Μεταφορά παραγγελιών».

Το σύστημα ζητάει κωδικό διαχειριστή για επιβεβαίωση. Εισήγαγε τον κωδικό και πάτα επιβεβαίωση.
Εμφανίζεται η οθόνη «Επιλογή χρήστη» με τους διαθέσιμους χρήστες. Βλέπεις μόνο τους χρήστες που έχουν ανοίξει βάρδια. Επίλεξε σε ποιον θα μεταφερθεί η παραγγελία.

Εμφανίζεται παράθυρο επιβεβαίωσης: «1 παραγγελία θα μεταφερθεί στον χρήστη: [όνομα]. Επιβεβαίωση;». Πάτα «OK» για ολοκλήρωση ή «Ακύρωση» για ακύρωση.

Είναι απολύτως απαραίτητο και σημαντικό το iPhone/iPad του σερβιτόρου που δέχεται τη μεταφορά να έχει την εφαρμογή ανοιχτή και active (στο προσκήνιο) εκείνη τη στιγμή. Αν η εφαρμογή του παραλήπτη είναι κλειστή, σε παρασκήνιο ή οθόνη στάσης, η μεταφορά δεν ολοκληρώνεται σωστά.
Χαμένες Μεταφορές — Διαχειριστικό
Όταν μια μεταφορά δεν ολοκληρώνεται σωστά (π.χ. ο παραλήπτης δεν είχε ανοιχτή/active την εφαρμογή), καταγράφεται στο Διαχειριστικό ως «χαμένη μεταφορά» και φαίνεται με κόκκινο χρώμα. Στο χρονολόγιο μεταφορών, οι χαμένες εμφανίζονται με κόκκινο δείκτη (όνομα σερβιτόρου με λουκέτο και βέλος από→προς σε κόκκινο), ενώ στο παράθυρο «Μετακινήσεις Παραγγελίας» η γραμμή φέρει κόκκινο Χ δεξιά.


Τι κάνω σε περίπτωση χαμένης μεταφοράς
Αν μια μεταφορά καταγραφεί ως χαμένη, ακολούθησε τα εξής βήματα:
Σημαντικό!